PRIVACY VERKLARING COLOURFUL JOURNEY

Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens.

Colourful Journey I Joyce Backx verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Joyce Backx handelend onder Colourful Journey VISUAL BRAND STYLING, waaronder ook Colourful Journey BRAND ACADEMY valt, Bosmuizenlaar 31, 4854GP Bavel

contact: joyce@colourfuljourney.nl

Deze verklaring is van toepassing op de website colourfuljourney.nl en het subdomein online.colourfuljourney.nl, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt. Indien je door het klikken op een link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Colourful Journey I Joyce Backx is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor de betreffende website of voor de privacyverklaring op de betreffende website. 

Indien je niet akkoord bent met de privacyverklaring van Colourful Journey I Joyce Backx, dien je de website te verlaten. Blijf je op de website, dan stem je automatisch in met de privacyverklaring zoals deze is opgesteld.

De verwerking van persoonsgegevens door Colourful Journey I Joyce Backx  valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Colourful Journey I Joyce Backx behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 14 oktober 2020. Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.

 

GEBRUIK VAN JOUW  PERSOONSGEGEVENS

Op de website colourfuljourney.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Colourful Journey I Joyce Backx, laat je (persoons)gegevens achter. Er wordt alleen om de meest noodzakelijke gegevens gevraagd. Je e-mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een antwoord op je vraag te kunnen sturen; je voornaam kan worden gebruikt om e-mails te personaliseren. Je naam en adresgegevens bijvoorbeeld om je een factuur te kunnen sturen zodra je een product of dienst afneemt.

 

PERSOONSGEGEVENS

Welke persoonsgegevens Colourful Journey I Joyce Backx verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, e-magazine aanvragen, contactformulier of ander formulier invullen) en van de producten / diensten die je afneemt.

 

DOELEINDEN

Colourful Journey I Joyce Backx verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

* zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website

* om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, je toegang te geven tot de membersite (de Brand Academy) of antwoord te geven op vragen.

* om jou te informeren over wijzigingen van producten en diensten

* voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet

* om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

* om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Colourful Journey I Joyce Backx is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

 

WEBSITEBEZOEKERS JONGER DAN 16 JAAR

Colourful Journey I Joyce Backx heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Colourful Journey I Joyce Backx ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

 

BEWAARTERMIJN

Colourful Journey I Joyce Backx bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen. Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

 

PERSOONSGEGEVENS DELEN MET DERDEN

Colourful Journey I Joyce Backx verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

COOKIES EN PROFILERING

Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Colourful Journey I Joyce Backx gebruikt functionele, analytische en marketing cookies. Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Colourful Journey I Joyce Backx jou gerichtere content sturen en beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht. Bij jouw eerste bezoek aan colourfuljourney.nl of online.colourfuljourney.nl ben je geïnformeerd over het gebruik van cookies en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van cookies. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

 

FUNCTIONELE OF TECHNISCHE COOKIES

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

 

ANALYTISCHE COOKIES

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Colourful Journey I Joyce Backx hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

 

MARKETING OF TRACKING COOKIES

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat er op maat gemaakte content en advertenties aan jou aangeboden kan worden.

 

SOCIAL MEDIA

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers colourfuljourney.nl en/of online.colourfuljourney.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht. Je kan eenvoudig berichten van Colourful Journey delen. Social share buttons werken met cookies. heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een e-mail. Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen. Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar joyce@colourfuljourney.nl

 

BEVEILIGING

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Colourful Journey I Joyce Backx de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd. De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden. Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers in Nederland en in de Verenigde Staten.

 

HEB JE EEN KLACHT?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Colourful Journey I Joyce Backx. Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.